Aanbieding 2 keer buitencoaching!

coachen in de natuur

De “bewust buiten belevenis” op de Jiltdijksheide is een groot succes. Ik krijg zulke mooie reacties:

Tiny heeft me inzicht in mijn gedrag gegeven. Ik ga opgeladen, met nieuwe ideeën en vol energie weer naar huis

feedback van cliënt

De bewust buiten belevenis is een eenmalige sessie, of de aanzet voor een coachtraject. Steeds vaker komt het verzoek om een soortgelijke “speelse” wandeling te maken met nog wat meer verdieping en stof tot nadenken. En welke locatie leent zich daar nu beter voor dan ons eigen Blote Voetenpad in Opende!

coaching op het blote voetenpad in Opende

Daarom heb ik nu een mooie aanbieding voor jou! Beide wandelingen voor een tarief van € 125,-. (ongeveer 4 uur coaching) . We maken dan eerst de wandeling over de Jiltdijksheide, we plannen dan enkele weken later de wandeling over het Blote Voetenpad. Tussendoor krijg je een huiswerkopdracht, die we dan gaan bespreken.

buitencoaching

De huiswerkopdracht is afhankelijk van je hulpvraag: stress/burnout, moeite met het volhouden van een gezonde leefstijl, niet lekker in je vel, onrust en besluiteloosheid, gebrek aan zelfvertrouwen,….. Het huiswerk kan bestaan uit een opdracht met energiegevers/vreters, een dankbaarheidsdagboek, een opdracht met je kernwaarden of een emo-eetdagboek. Ik lever alleen maatwerk en stem het programma op jou af.

blote voetenpad uitdaging

“Tiny stelt steeds vragen waardoor ik zelf de antwoorden vind waarvan ik nu weet dat ik ze gewoon in me heb. Daarnaast krijg ik praktische opdrachten mee naar huis die me steeds weer aan het denken zetten. Hierdoor maak ik echt stappen en groeit mijn zelfvertrouwen. Ook heb ik veel gehad aan de energie-opdracht, het lukt nu veel beter om hier balans in te bewaren”

Annemarie (burn-out, reactie na 3 buitencoach sessies)

Ga jij de uitdaging aan? Maak snel een afspraak via de what’s app button.