Bewust Buiten Beleven – Bosbad

Geplande data: donderdag 6 juni of dinsdag 11 juni

Bewust Buiten Beleven Bosbad 

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Leek, Grootegast en Marum)

Met mindfulness, ademhaling en meditatie in 2 uur naar ontspanning, bewustwording en transformatie in Opende (grens Groningen / Friesland) voor slechts € 20,- inclusief ademfluitje en thee

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Grootegast, Leek en Marum)

Programma

  • Om 19.00 samenkomst parkeerplaats ter hoogte van hof van Arcadia, Kolonieweg 26a, Opende. Bij het informatiebord, eerste parkeerplaats.
Route naar Bosbad 

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Leek, Grootegast en Marum)

Klik op de foto voor de route

  • Mindful wandelen, mindful betekent gewoon “bewust”. Ik leer je alle zintuigen te gebruiken en zo de natuur onbevooroordeeld in je op te nemen. Het doel van mindfulness is bewustwording van je gedachten. Hoe beter je dit beheerst, hoe meer controle jij over je gedachten en je ontspanning zult krijgen
  • Bosbaden we dompelen ons onder in alles wat de natuur ons biedt.
  • Ademhaling Hoe geweldig is de cirkel van ademhaling; wij ademen zuurstof en energie in en geven co2 terug aan de bomen die dit weer omzetten in zuurstof. Met begeleide ademhaling (op je eigen ritme) maak je verbinding met je lichaam en met de natuur en kan je loslaten wat jou niet meer dient.
  • Visualiseren ik laat je je dromen en doelen visualiseren; je onderbewustzijn weet het verschil niet tussen fictie en werkelijkheid en zal alvast starten met transformatie naar je doel
  • Ademfluitje iedere deelnemer krijgt een ademfluitje. Dit fijne hulpmiddel brengt je ademhaling en daarmee je hele lichaam en geest weer in balans. Ook is dit sieraad een anker voor je zelfvertrouwen. Download hier alle info en de gebruiksaanwijzing voor het ademfluitje. Deze krijg je ook mee.
  • Na afloop drinken we gezamenlijk thee op de parkeerplaats

Stilte

Deze avond verloopt van de deelnemerskant grotendeels in stilte. Ik vertel en stel vragen. Deze vragen mag je in stilte voor jezelf beantwoorden. Af en toe geef ik gelegenheid om iets te delen of vragen te stellen. Dit geef ik dan duidelijk aan.

Begin van iets moois!

Bij voldoende belangstelling wordt dit een terugkerend evenement, met elke keer een andere invulling. Ik zal inventariseren waar behoefte aan is; bosmeditatie, ademwerk, groepshypnose in het bos, mindfulness verdieping, opdrachten… ideeën genoeg!

bosbad

Praktisch

Omdat ik iedereen de Bewust Buiten Belevenis gun, bedragen de kosten slechts € 20,- pp (contant of met betaalverzoek te betalen). Deze lage prijs is inclusief ademfluitje en thee.

Graag even van te voren bij mij opgeven via de what’s app knop. Mocht je niet kunnen maar heb je wel belangstelling; geef dit even aan dan kijk ik naar de mogelijkheden. Of heb je zelf een groepje van minimaal 4 personen (max 6), dan kunnen we ook een besloten sessie plannen.

Ik adviseer bedekkende kleding ivm muggen en teken. Smeer je eventueel in met een insectenwerend middel! Voor de meditatie heb ik matjes.

Slecht weer bestaat niet, regen geeft juist een extra dimensie. Alleen bij storm of onweer gaat het niet door ivm veiligheid.

ook als traject

De bewust buiten belevenis is ook te boeken als traject van 3 sessies. Dan gaan we individueel veel dieper in op jouw behoeften en ga je concreet aan de slag met jouw inzichten en een actieplan.

Ga je mee bosbaden en kies je daarna voor het traject, dan breng ik de kosten van het bosbad in mindering als korting.