TINY HEF ALTIED WAT TE PIEP’n

ik zelf de regie gepakt

Een uitspraak van mijn vader als ik weer eens voor de zoveelste keer ziek was. Goedbedoeld hoor, niets dan liefde voor mijn ouders en hun goede zorgen.

Maar het heeft wel een zaadje geplant voor mijn belemmerende overtuiging: “ik mag niet ziek zijn”. Wat een frustratie en gevoel van tekortschieten als ik me weer eens ziek moest melden met een luchtweginfectie of rugpijn. Want mijn werkgever dacht dit ook vast: “Tiny stelt zich aan”

Als coach en ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het voelt om vast te zitten in de impasse van ziektewet, schuldgevoel en negatieve overtuigingen.

Ik heb dit kunnen doorbreken met coaching zodat ik minder negatief ging denken. En met een gezonde leefstijl zodat ik me fysiek ook beter ging voelen.

Lees hier mijn ervaringsverhaal