Tiny’s traject naar een gezond gewicht

Ik wil jullie meenemen in mijn eigen proces. Door allerlei redenen zoals leeftijd, veel lichamelijke sores, medicijngebruik, stress en een knieblessure ben ik het afgelopen half jaar aangekomen. Sowieso vind ik het wat lastiger om op gewicht te blijven sinds mijn rugklachten en het feit dat ik niet meer werk. Rust, reinheid en regelmaat raken dan wel eens zoek. Afgelopen weken ben ik vooral veel aan het nadenken geweest, wat wil ik, waarom wil ik dat en wat heb ik nodig? Ook heb ik lang nagedacht over het feit of ik jullie deelgenoot ga maken van mijn proces. Als gewichtsconsulente stel ik me hierbij kwetsbaar op, maar dat vind ik in andere mensen een kracht, dus mag ik dat ook in mezelf zien. Ik hoop hiermee jou te motiveren en net dat laatste zetje te geven om ook te kiezen voor een gezondere leefstijl. En wellicht kan ik je met mijn kennis en ervaring helpen. <lees verder>