Gratis special budget-koken

Wat is de prijs van jouw gezondheid?

We zeggen altijd dat gezondheid niet te koop is. Daar ben ik het niet helemaal mee eens, je kan namelijk door een gezonde leefstijl veel ziekten voorkomen of sneller genezen. Ik ondervind zelf aan den lijve dat als ik fit ben, ik minder pijn heb. Ook heb ik het antibioticagebruik in verband met mijn auto-immuunziekte dit jaar meer dan de helft kunnen verminderen. Door gezonder te eten en meer te bewegen heb ik het afgelopen jaar mijn bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker én gewicht weer binnen gezonde waarden gebracht. Een rugspecialist vertelde me een paar jaar geleden dat elke kilo buikvet teveel, als 3 kilo aan mijn rug trekt. Goede motivatie om daar iets aan te doen!!

gezond eten
Gezonder eten brengt veel voordelen

Preventie kost minder dan genezing

Een professionele zorgverlener, of dat nu een gewichtsconsulent, coach of een therapeut is, heeft geïnvesteerd om zich te scholen. De eisen van de zorgverzekeraars, en daarmee de beroepsverenigingen zijn streng, het kost tijd en geld om daaraan te voldoen. Dit moet doorberekend worden in de tarieven. Van de andere kant kost preventie véél minder dan genezing. En je wil het toch ook niet zover laten komen?

Buikvet is zeer ongezond
Teveel buikvet is zeer ongezond

Gezond leven hoeft niet duur te zijn

Het goede nieuws is trouwens; gezonder leven hoeft echt niet duur te zijn! Ik ben groot voorstander van het verminderen van tussendoortjes. Eet maar gewoon 3 goede voedzame maaltijden per dag. Zie eens wat je bespaart op snoep, koek en drankjes! Ook is zelf koken met pure ingrediënten veel goedkoper dan koken met pakjes en zakjes. Móet je naar de sportschool of het zwembad? Nee, van mij niet, als je dat te duur of gewoon niet leuk vindt, zijn er tig andere gratis manieren om je beweging te krijgen. Wil je meer tips om te besparen? Dan mag je de Puur Gezond-special “Budgetkoken” hieronder downloaden.

Wil je graag persoonlijke tips en begeleiding? Neem dan eens contact op. In een gratis gesprek bespreken we vrijblijvend wat ik voor je kan doen. Check hier of jouw aanvullende verzekering een vergoeding biedt.

Wat is de prijs van JOUW gezondheid?

Gratis download budgetkoken