RESET JE GESCHIEDENIS

neem de negatieve invloed van het verleden weg

Huh? Dat kan toch helemaal niet? Toch wel! Je herinneringen zijn namelijk vaak helemaal niet meer gebaseerd op de waargebeurde feiten. Het ene detail is groter geworden, andere details zijn uit hun verband gerukt of doorspekt met jouw negatieve emoties. Vaak beleef je gebeurtenissen opnieuw in een droom en sla je je herinnering vervormd op. Je geeft hier een negatieve lading aan die doorwerkt in de manier waarop jij tegenwoordig in dergelijke situaties reageert.

Ik ben in mijn carrière 3 keer ontslagen als gevolg van een reorganisatie. Ik heb daar enorm veel negatieve energie aan gegeven, maakte het persoonlijk. Ik voelde me ongewenst en de ervaring versterkte mijn belemmerende overtuiging “ik ben niet goed genoeg”. Dit niet-goed-genoeg sausje goot ik daarna over elke werksituatie en bevestigde mezelf daarin.

Tijdens de NLP-interventie “CHANGE YOUR PERSONAL HISTORY” is deze beleving ge-reset. Mijn overtuiging is ingewisseld voor “ik ben goed zoals ik ben”. En dit was een openbaring. Ik mocht enkele keren getuige zijn van het uitvoeren van deze interventie en heb hem zelf ook mogen inzetten bij cliënten. Met fantastische resultaten.

Deze krachtige interventie bied ik jou ook aan! Wat gaan we doen?

  • We gaan op zoek naar jouw belemmerende gedachte aan de hand van een recente vervelende ervaring.
  • Je onderbewustzijn wordt aangesproken op zoek naar situaties uit het verleden waarin je deze gedachte had. Jij beleeft deze situatie opnieuw en beschrijft ze kort. Deze situaties leg ik op de tijdlijn
  • Vanaf een afstand gaan we de tijdlijn samen bekijken
  • Daarna gaan we op zoek naar gedachten die jou hadden kunnen helpen in die situatie en ankeren deze
  • We lopen de tijdlijn opnieuw, je beleeft de gebeurtenissen opnieuw maar dan met het nieuwe “sausje”
  • Gewapend met je nieuwe overtuiging, kan je het verleden achter je laten en met kracht toekomstige situaties aan.
Change your personal history

Deze sessie bied ik als volgt aan:

  • Kennismaking/probleemverkenning tijdens een kopje koffie/thee
  • Korte mindful wandeling in de natuur. Vanuit rust en ontspanning is je onderbewustzijn makkelijker aan te spreken
  • Lopen van de tijdlijn
  • Evaluatie

Dit duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 75,-

Uiteraard kan deze sessie ook onderdeel zijn van een coachtraject.