Gezonde leefstijl

Allereerst beginnen we met een keukentafel-gesprekje, je mag bij mij aanschuiven of ik kom bij jou langs. Via Teams of telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. Als je na het kennismakingsgesprek besluit om een traject met mij aan te gaan, dan gaan we op zoek naar de disbalans en de oorzaken.

We beginnen met het bijhouden van de Eetmeter van het Voedingscentrum, dit doe je minimaal een week. Vervolgens houden we een uitgebreide intake waarin ik je het hemd van je lijf vraag over je eet- en leefgewoonten, gezondheid, leef- en woonsituatie, oorzaken van je disbalans, gewenst streefgewicht etc. etc.

Tiny analyse Eetmeter
Ik ga graag voor jou aan het werk!

We gaan aan de slag met het programma van Puur Gezond. Puur Gezond is een methode waarin het allemaal draait om écht eten. Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. Ik leer jou graag hoe je kunt overstappen naar een puur gezond eetpatroon aan de hand van een duidelijk stappenplan.

Voor meer informatie over Puur Gezond, klik op de Piramide

De Puur Gezond Piramide – alles wat je nodig hebt!

Je krijgt van mij richtlijnen hoe je het beste je eetmomenten kan invullen. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op de adviezen van Puur Gezond, het Voedingscentrum en de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Ik werk niet met standaard weekmenu’s, niet met poeders en pillen, niet met wondermiddelen, niet met extreme bewegingsprogramma’s. Je zult het beste resultaat bereiken door met kleine stapjes je huidige eet- en leefpatroon aan te passen.

We houden in de eerste weken heel regelmatig contact, na elk consult krijg je van mij een verslagje met je voortgang en aanvullende richtlijnen en tips. Contact houden kan op alle mogelijke manieren; persoonlijk/mail/what’s app/beeldbellen… wat voor jou maar prettig is.

contact
We houden contact

Het grote geheim zit in volhouden en gemotiveerd blijven, hier ga ik jou bij helpen. We gaan gebruik maken van je eigen POWER, samen komen wij tot de beste versie van JEZELF!

Om tot goede en blijvende resultaten te komen, bied ik trajecten aan voor minimaal 4 maanden. Bekijk hier de tarieven.

“al na enkele weken voelde ik me fitter, dankzij Tiny’s begeleiding ben ik 15 kilo afgevallen. Inmiddels een jaar na de start, zijn de kilo’s er blijvend af en ik voel me super”

Nog wat verdere uitleg over de werkwijze aan de hand van wat praktijkvoorbeelden vind je in mijn blog: “maar HOE dan?” of het verhaal uit de praktijk van Hanne die 12 kilo afviel.