Hypnose

Vanuit je onderbewustzijn bewust veranderen met hypnose

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Grootegast, Leek en Marum)

Of je nu wil afvallen, stoppen met roken, beter wil slapen of gewoon gezondere gewoonten aan wil leren, we worden altijd geremd door ingesleten gewoonten en patronen. Met een combinatie van coaching en hypnose help ik jou effectief naar gezond gedrag door je onderbewuste en bewuste gedrag op één lijn te brengen.

Hypnose

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Leek, Grootegast en Marum)

Als Internationaal Register Hypnotherapeut & Leefstijlcoach help ik jou bij:

  • Gezonde leefstijl
  • Afvallen en virtuele maagband
  • Stoppen met roken
  • Stress en burn-out
  • Meer zelfvertrouwen
  • Positieve mindset
  • Regie pakken over geluk en gezondheid
  • Stoppen met nagelbijten

hypnose in combinatie met coaching

Ik werk graag op zowel onderbewust als bewust niveau aan jouw hulpvraag. Een combinatie van coaching + hypnose is dan ook het meest effectief.

TWEE TRAJECTEN

Ik bied twee verschillende coachtrajecten. Een kort traject voor inzichten en handvatten om zelf aan de slag te gaan. En een intensief traject van 10 sessies waarin ik coaching combineer met hypnose om écht de knop om te krijgen (met name gericht op gewichtsverlies).

Ik bied geen quick-fix met éénmalige sessies aan (behalve voor stoppen met roken). Ik ben van mening dat een stukje coaching voor- of na de hypnose altijd wenselijk is zodat je ook zelf op bewust niveau aan de slag kunt.

Wat is hypnose?

Allereerst is hypnose niet eng of gevaarlijk. Je zult altijd een zekere staat van bewustzijn behouden en nooit iets doen wat tegen je wil is.

In hypnose blijven hangen is niet mogelijk, de hypnose zal dan altijd overgaan in een natuurlijke slaap.

Tijdens hypnose maak ik gebruik van de Mindmachine, een apparaat dat jouw hersenfrequentie beinvloedt zodat mijn suggesties optimaal door jouw onderbewustzijn worden opgenomen. Lees hier meer over mijn unieke methode.

Wat is hypnose

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Leek, Grootegast en Marum)
Lees hier wat hypnose exact is