Motivatie & Mindset – losse modules

Een vervolg op het basistraject om voor eens en voor altijd de KNOP om te krijgen zodat je een gezonde leefstijl nu wél volhoudt

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Grootegast, Leek en Marum)
Samen naar de kern
Ik lever uitsluitend maatwerk

Wat bied ik?

In het basistraject “bewust buiten beleven” krijg je in 3 sessies veel inzichten en handvatten maar soms heb je wat meer en intensievere begeleiding nodig. Per sessie bekijken we wat voor jou passend is en wat je nodig hebt, eventueel combineren we verschillende sessies met hypnose. Ik lever alleen maatwerk.

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur.

Verschillende modules:

  1. Coachgesprek; wat is je doel, waar sta je in het proces, wat heb je nodig, welke acties gaan we ondernemen
  2. Hypnosesessie
  3. De waardenboom; ik wil samen met jou je kernwaarden vaststellen; wat vind jij belangrijk en welke keuzes maak je. Dit helpt jou om inzicht in je gedrag en keuzes te krijgen. Leef je wel vanuit je waarden? En hoe ga je hierin met je gezondheid en gewicht om? Waar liggen jouw prioriteiten?
  4. Sessie in het bos om nog dieper inzicht te krijgen in jezelf, je doelen en je motivatie. Dit heet “logische niveaus”.
  5. NLP-sessie “change your history“; opruimen “oude shit”.
investeren in je gezondheid
Investeren in jezelf loont altijd!

Investering

Zie pagina Tarieven.