Stoppen met roken

Je hoeft er toch al lang niet meer “bij te horen”?

stoppen met roken

Stoppen met roken en aan een gezond gewicht werken in Opende (grens Groningen en Friesland)

Ik help jou in 1 sessie hypnose om te stoppen met roken. Daarna richten we ons desgewenst op gezonde alternatieven met de focus op een gezond gewicht

De echte reden dat je rookt, bestaat allang niet meer

Weet je nog wanneer en waarom je bent gaan roken? Waarschijnlijk was dat om erbij te horen of om stoer te doen. En als ik je nú vraag waarom je nog rookt, dan krijg ik waarschijnlijk een antwoord als:

  • het helpt bij stress
  • het helpt me te ontspannen
  • het is een momentje voor mezelf
  • het is gezellig
  • ik ben verslaafd

de échte verslaving duurt maar 2 weken

Grappig is dat de oorspronkelijke reden om te gaan roken waarschijnlijk allang verdwenen is. En wist je dat roken juist stress-verhogend werkt? Je hartslag en bloeddruk gaan er door stijgen. Verslaafd? Ja dat is een lastige. Wist je dat de fysieke verslaving maar 2 weken duurt? Die periode kan jij prima overbruggen op wilskracht. En hoe gezellig is roken nog?

Waarom is stoppen met roken zo lastig?

Maar waarom is stoppen dan toch zo lastig? Als die fysieke verslaving maar 2 weken duurt. Omdat ons onderbewustzijn doodsbang is voor verandering; ons onderbewustzijn houdt van de veiligheid en het valse ontspannen gevoel dat die stink-sigaret je geeft. Dat is een waarde die is voorgeprogrammeerd; jouw onderbewustzijn denkt dat je niet zonder roken kunt. Terwijl je gezond verstand echt wel beter weet. Je onderbewustzijn bepaalt 95% van je dagelijkse denken en doen!

stoppen met roken
We geven roken allerlei betekenissen die niet kloppen

Stoppen met roken met hypnose

Laat hypnose hier nu de perfecte oplossing voor zijn! Je kan je onderbewustzijn vertellen dat je helemaal geen roker bent, en je behoefte aan sigaretten maakt plaats voor een behoefte aan gezonde keuzes. Hoe fijn zou dat zijn!

stoppen met roken en aankomen
Ik begeleid jou naar een gezond alternatief!

Stoppen met roken en aankomen

Veel mensen gaan groeien als ze stoppen met roken. Dit heeft twee oorzaken; je stofwisseling vertraagt als je stopt. En je eetlust neemt toe, ook vervangen veel mensen hun sigaret door snoep. Als leefstijlcoach kan ik jou helpen om het roken te vervangen door gezonde keuzes en help ik je met adviezen om je stofwisseling te verhogen.

Slagingspercentage van 93%

Ik ben Internationaal Register Hypnotherapeut. Ik heb het stoppen-met-roken-protocol geleerd van één van de meest succesvolle hypnotherapeuten van Nederland, hij heeft een slagingspercentage op stoppen met roken van 93%.

Wat kost het?

Stoppen met roken kan met 1 hypnosesessie, mocht je daarna begeleiding wensen voor een gezonde leefstijl en een gezond gewicht dan kan je vervolgsessies boeken, zie hier de tarieven