Stoppen met roken

“nooit gedacht dat het zó eenvoudig kon zijn!” Aldus een cliënte die na 1 hypnosesessie gestopt is met roken

“Als hypnotherapeut en leefstijlcoach help ik jou in 1 sessie te stoppen met roken met aandacht voor een gezond gewicht.”

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Grootegast, Leek en Marum)
stoppen met roken

Je hoeft er toch al lang niet meer “bij te horen”?

De reden dat je ging roken, bestaat allang niet meer

Weet je nog wanneer en waarom je bent gaan roken? Waarschijnlijk was dat om erbij te horen of om stoer te doen.

En als ik je nú vraag waarom je nog rookt, dan krijg ik waarschijnlijk een antwoord als:

  • het helpt bij stress
  • het helpt me te ontspannen
  • het is een momentje voor mezelf
  • het is gezellig
  • ik ben verslaafd

de échte verslaving duurt maar 2 weken

Grappig is dat de oorspronkelijke reden om te gaan roken waarschijnlijk allang verdwenen is. En wist je dat roken juist stress-verhogend werkt? Je hartslag en bloeddruk gaan er door stijgen.

Verslaafd? Ja dat is een lastige. Wist je dat de fysieke verslaving maar 1-2 weken duurt? Die periode kan jij prima overbruggen. En hoe gezellig is roken nog? Laten we het over de kosten maar niet hebben. Heb je trouwens al bedacht wat je met het uitgespaarde geld gaat doen straks?

stoppen met roken
We geven roken allerlei betekenissen die niet kloppen

Waarom is stoppen met roken zo lastig?

Maar waarom is stoppen dan toch zo lastig? Als die fysieke verslaving maar 2 weken duurt. Omdat ons onderbewustzijn doodsbang is voor verandering; ons onderbewustzijn houdt van de veiligheid en het valse ontspannen gevoel dat die stink-sigaret je geeft.
Dat is een waarde die is voorgeprogrammeerd; jouw onderbewustzijn denkt dat je niet zonder roken kunt. Terwijl je gezond verstand echt wel beter weet. Je onderbewustzijn bepaalt 95% van je dagelijkse denken en doen!

Stoppen met roken met hypnose

Laat hypnose hier nu de perfecte oplossing voor zijn! Je kan je onderbewustzijn vertellen dat je helemaal geen roker bent, en je behoefte aan sigaretten maakt plaats voor een behoefte aan gezonde keuzes. Hoe fijn zou dat zijn!

Vanuit hypnotherapie bezien is stoppen met roken de meest eenvoudige hypnosesessie; we hoeven maar aan 1 instructie te werken; een niet-roker worden!

Ook tijdens de stoppen met roken sessie maak ik gebruik van de unieke Mindmachine.

Stoppen met roken en aankomen

Veel mensen gaan groeien als ze stoppen met roken. Dit heeft twee oorzaken; je stofwisseling vertraagt tijdelijk als je stopt. En je eetlust neemt toe, ook vervangen veel mensen hun sigaret door snoep. Als leefstijlcoach kan ik jou helpen om het roken te vervangen door gezonde keuzes en help ik je met adviezen om je stofwisseling te verhogen. Bedenk je ook dat roken veel gevaarlijker is voor je gezondheid dan die paar kilo extra!

stoppen met roken en aankomen
Ik begeleid jou naar een gezond alternatief!

Wat kost het?

Stoppen met roken kan in een eenmalige sessie. Wil je ook aan de slag met leefstijl om te voorkomen dat je aankomt of denk je meer coaching nodig te hebben, dan raad ik aan om extra sessies te boeken. Kijk op de pagina tarieven voor alle info.

Slagingspercentage van 93%

Ik ben Internationaal Register Hypnotherapeut. Ik heb het stoppen-met-roken-protocol geleerd van één van de meest succesvolle hypnotherapeuten van Nederland, hij heeft een slagingspercentage op stoppen met roken van 93%.