Trajecten en Tarieven

“Investeren in jezelf levert ALTIJD winst op”

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Grootegast, Leek en Marum)

Een proefsessie hypnose (met de mindmachine) kost € 50,-. Neem je een traject af dan is dit gratis.

Voorafgaand aan een traject wil ik graag eerst met jou kennismaken. Het is erg belangrijk dat we elkaar én je hulpvraag goed leren kennen. Zowel voor jou als voor mij is een goede klik, vertrouwen en veiligheid een voorwaarde!

Ik bied in principe geen losse sessies (behalve stoppen met roken). Hypnose is geen tovermiddel of quick-fix, ik combineer dit bij voorkeur met een (kort) coachingstraject voor een optimaal effect.


Tarieven 2024

Losse sessies
Trajecten
Betaling in termijnen mogelijk

Vergoeding zorgverzekering

Mijn begeleiding wordt vaak vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering onder de noemer gewichtsconsulent (dus NIET diëtist of alternatief genezer!).

Check hier alvast je vergoeding onder voorwaarde dat noch de BGN noch ik verantwoordelijk zijn voor de juistheid van deze gegevens. Raadpleeg bij twijfel ALTIJD zelf je zorgverzekeraar. De factuur betaal je rechtstreeks aan mij met betaalverzoek of QR-code, je declareert daarna zelf bij de zorgverzekeraar.

Wat kost hypnose?
Wat kost leefstijlcoach?

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Leek, Grootegast en Marum)
Investeren in jezelf levert altijd winst op

Bij het aangaan van een coachings- of hypnosesessie verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van Tiny Slomp.nl – Lekker in je vel.