Virtuele maagband

“Ik bied een uniek concept afvallen met een virtuele maagband in combinatie met coaching”

Tiny Slomp; leefstijlcoach en hypnotherapeut in Opende (op de grens van Groningen en Friesland in de regio Drachten, Surhuisterveen, Grootegast, Leek en Marum)

Wel de voordelen van een maagband maar niet de nadelen van een operatie? Dan is een virtuele maagband misschien iets voor jou. Ik help jou graag met een combinatie van coaching en hypnose om op verantwoorde en gezonde wijze af te vallen.

Ik vertel je graag alles over de virtuele maagband

Afvallen met een virtuele maagband, nu mogelijk in Opende (grens Groningen en Friesland)

De unieke combinatie van hypnose en coaching helpt jou om op gezonde en verantwoorde manier gewicht te verliezen.

unieke combinatie coaching + virtuele maagband

Omdat ik trajecten altijd persoonlijk maak, combineer ik het plaatsen van de virtuele maagband met coachgesprekken zodat je zowel op onderbewust als bewust niveau aan de slag gaat met je overgewicht. Ik ga niet zomaar aan de slag met standaard scripts; ik wil graag de oorzaak van je overgewicht weten en richt me op jouw persoonlijke valkuilen.

afvallen met virtuele maagband
Bereik je doelgewicht met de unieke combinatie van coaching en een virtuele maagband

Hoe werkt de virtuele maagband?

Ons onderbewustzijn maakt geen verschil tussen werkelijkheid en fictie. We laten het onderbewustzijn “geloven” dat er een operatieve ingreep van een maagband heeft plaatsgevonden. Natuurlijk weten we op een bewust niveau dat dit niet zo is, maar dat maakt voor het onderbewustzijn weinig uit. Je handelt vanuit je onderbewustzijn en zal dus écht ervaren dat je sneller vol zit en gezondere keuzes maakt.

Ook spoor ik jouw onderbewustzijn aan om die overtollige energie die opgeslagen ligt in jouw (buik)-vet te gebruiken als directe energie. Je zult je hierdoor fitter en beter voelen.

Operatie virtuele maagband
Jouw brein onderscheidt fictie niet van werkelijkheid en denkt dat je echt geopereerd bent

Geen quick fix!

Als je verwacht dat een paar hypnosesessies even sim-sala-bim je vetrolletjes wegtoveren, dan moet ik je teleurstellen. Ook met een virtuele maagband zul je zelf hard aan de bak moeten om je leefstijl te veranderen. Je krijgt van mij een digitale leefstijl-cursus, ook verwacht ik dat je je houdt aan de afspraken en doelen die we samen stellen zoals dagelijks bewegen en meer water drinken.

De maagband is vooral geschikt voor mensen die te grote porties eten. Heb jij vooral moeite met “de knop om” krijgen of ben je een emotie-eter dan is het motivatie en mindset-traject meer geschikt, dit kunnen we ook combineren met een virtuele maagband.

virtuele maagband
Er wordt in hypnose een kleine “voormaag” gecreëerd waardoor je minder zult gaan eten


Het traject:

Allereerst hebben we een kennismakings- oriënterend gesprek. Over en weer stemmen we onze verwachtingen af en ik leg uit wat het traject inhoudt. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Daarna volgen 5 sessies van 1 tot 1,5 uur.

  1. Uitgebreide intake, inzoomen op je doelen. Gewenningssessie hypnose (de transformatie begint al!)
  2. Coach-gesprek plus eerste hypnose sessie: de pre-operatieve fase en inzoomen op jouw specifieke valkuilen (1 week later)
  3. Coachgesprek en het aanleggen van de maagband in hypnose (2 weken later)
  4. Ik ga jouw maagband strakker of losser afstellen (2-3 weken later) en versterken nieuwe leefstijl
  5. Boost-sessie om nieuwe gezonde gewoonten te ankeren (2 weken later) Vervolgens luister je 4 weken lang thuis de zelfhypnose-opname
Ik spoor je brein aan om de energie vrij te maken uit je buikvet
Ik spoor je brein aan om de energie vrij te maken uit je buikvet

Het gehele traject duurt ongeveer 3-4 maanden. Tijdens elke sessie is er vooraf aan de hypnose ruimte voor een coachgesprek. Mijn grote pré is dat ik zowel hypnotherapeut als leefstijlcoach ben, zodat we zowel op onbewust als bewust niveau aan optimaal resultaat kunnen werken.

Virtuele maagband

Tijdens het hele traject hebben we wekelijks contact via what’s app of mail. Zo blijf je scherp en gemotiveerd. Ook kan je eventueel vragen stellen.

Kosten:

Het maagband-traject is relatief duur. Dit komt omdat ik het gecertificeerde én bewezen concept van HypnoVital mag gebruiken. Ook besteed ik veel tijd en aandacht aan jouw persoonlijke proces en hebben we gedurende het traject wekelijks contact via what’s app of mail. Verder krijg je een aantal extra’s:

  • bestand voor thuis-hypnose
  • boekje met tips en trucs
  • een digitale leefstijlcursus
  • mooie waterfles met je naam.

Je zult zien dat investeren in jezelf ALTIJD winst oplevert. Je mag dit traject desgewenst in 3 termijnen betalen. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt dit mogelijk gedeeltelijk vergoed onder de noemer “gewichtsconsulent”.

zie pagina “Tarieven”

Vragen? Of een afspraak maken? Gebruik de what’s app button!